0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gradalicious

Biografie Gradalicious

Gradalicious, dé band die popmuziek een verfrissende jazz-twist geeft. Onze prikkelende fusion van stijlen zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring, waarbij hedendaagse hits een onweerstaanbare jazzy touch krijgen.

Swingende band boeken of huren

Stel je voor: Lady Gaga’s “Pokerface” in de opwindende dansmuziekstijl van de jaren dertig, of Blackstreet Ft. Dr. Dre’s “No Diggity” in een sfeervolle nachtclub-setting. Dat is waar Gradalicious voor staat: het brengen van bekende nummers in verrassende arrangementen die je gegarandeerd doen swingen.

Voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Bij Gradalicious & The Swing Jazz and Joy Band draait elke show om jouw wensen. Of het nu gaat om kleding, showlicht, decoratie van het podium, of zelfs dansers – wij passen ons aan om jullie feest precies zo te maken als jullie het willen. Van een sfeervolle start tot een uitgelaten einde, wij zorgen ervoor dat jullie evenement onvergetelijk wordt.

Boek jouw band bij Burolivemuziek.nl

Voor intieme gelegenheden waarbij een kleine setting gewenst is, biedt Gradalicious & Friends delicate en sfeervolle muziek. Of het nu gaat om een duo, trio, of kwartet, wij passen ons aan naar jullie voorkeur. Van zang met alleen piano tot aanvullende instrumenten zoals gitaar, percussie, bas of saxofoon – wij zorgen voor de juiste sfeer, zowel om naar te luisteren als op de achtergrond tijdens een gezellige borrel.

Bij deze band staat jouw muzikale beleving centraal. Ontdek de unieke fusion van stijlen en laat je betoveren door onze muziek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gradalicious boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie