0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Goeiemiddag!

Biografie Goeiemiddag!

’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts, voor Goeiemiddag! is het altijd tijd voor een feestje!
En dus maken ze er altijd één grote vette party van, met hun opwindende, licht-chaotische en absurd swingende mix van ska, reggae, pop, rock en gekkigheid.

mix van ska, reggae, pop , rock en gekkigheid

Goedemiddag! boek je voordelig bij burolivemuziek.nlStilstaan is geen optie, want elke depressie wordt weggespeeld, elke blessure verdwijnt als sneeuw voor de zon en elk mens, jong of oud, kan niet anders dan gegrepen worden door de enerverende, zomerse en kleurrijke klanken van dit 8-koppige feestbeest!

Nederland een koud kikkerlandje?
Niet meer, want hier is Goeiemiddag!

show vol verkleedpartijen, opzwepende muziek

Zo’n 4 jaar geleden ontstaan tijdens een bezoekje aan het Belgische Pukkelpop, alwaar ze de manische gekte van de toen nog uit 3 muzikanten bestaande band al amper aankonden, is de band inmiddels uitgegroeid tot een goedgeoliede ska-machine, wiens repertoire eigenlijk bestaat uit louter hits, met een verlichtende boodschap, verpakt in een overdonderende show vol verkleedpartijen, opzwepende muziek en een live-show waar geen ontkomen aan is.

swingendste muziekfeest

Goeiemiddag! Is domweg het grootste en swingendste muziekfeest sinds… sinds… ja, sinds wat eigenlijk? Sinds de uitvinding van live-optredens!

En voor wie dat niet gelooft, check de uitzinnige capriolen op maar vooral ook vóór het podium tijdens de optredens, o.a. vastgelegd op de filmpjes hieronder.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Goeiemiddag! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie