0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Goeiemiddag!

Biografie Goeiemiddag!

’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts, voor Goeiemiddag! is het altijd tijd voor een feestje!
En dus maken ze er altijd één grote vette party van, met hun opwindende, licht-chaotische en absurd swingende mix van ska, reggae, pop, rock en gekkigheid.

mix van ska, reggae, pop , rock en gekkigheid

Goedemiddag! boek je voordelig bij burolivemuziek.nlStilstaan is geen optie, want elke depressie wordt weggespeeld, elke blessure verdwijnt als sneeuw voor de zon en elk mens, jong of oud, kan niet anders dan gegrepen worden door de enerverende, zomerse en kleurrijke klanken van dit 8-koppige feestbeest!

Nederland een koud kikkerlandje?
Niet meer, want hier is Goeiemiddag!

show vol verkleedpartijen, opzwepende muziek

Zo’n 4 jaar geleden ontstaan tijdens een bezoekje aan het Belgische Pukkelpop, alwaar ze de manische gekte van de toen nog uit 3 muzikanten bestaande band al amper aankonden, is de band inmiddels uitgegroeid tot een goedgeoliede ska-machine, wiens repertoire eigenlijk bestaat uit louter hits, met een verlichtende boodschap, verpakt in een overdonderende show vol verkleedpartijen, opzwepende muziek en een live-show waar geen ontkomen aan is.

swingendste muziekfeest

Goeiemiddag! Is domweg het grootste en swingendste muziekfeest sinds… sinds… ja, sinds wat eigenlijk? Sinds de uitvinding van live-optredens!

En voor wie dat niet gelooft, check de uitzinnige capriolen op maar vooral ook vóór het podium tijdens de optredens, o.a. vastgelegd op de filmpjes hieronder.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Goeiemiddag! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties