0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Big Swingers

Biografie The Big Swingers

Multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden hadden een idee voor een nieuwe coverband. The Big Swingers was geboren. Ze nemen je mee op hun muzikale reis.

Coverband boeken of inhuren

Een reis terug in de tijd maar dan de nummers nét even wat anders gespeeld. De band neemt je mee terug naar de tijd van de ‘Gouden Eeuw van de Swing’. Met aanstekelijke harmonieën, een swingende ritme sectie en met een verrassende show in een retro podium setting.

Boek een band op Burolivemuziek.nl

Nieuwe popsongs ondergaan een totale metamorfose. Nummers van Daft Punk, Justin Bieber en Bruno Mars krijgen een heerlijk “Big Swingers” sausjes over hen heen. De dansvloer zal niet stilstaan.

The Big Swingers boeken voor scherp gage

Band beschikt over de meest ervaren muzikanten die eerder gespeeld hebben in Crazy Piano’s, Rowwen Hèze, Coronas en Kane. Deze ruime ervaring is zeker terug te horen in deze spetterende en energieke show.

Band boeken

The best of the best coverband. Een ‘old school’ band zonder digitale tracks maar alles live gespeeld. En bijna ouderwets contact met het publiek. Dit is jouw band voor de betere feesten. Je boekt ongetwijfeld één van de beste bands van NL.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Big Swingers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie