0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Big Swingers

Biografie The Big Swingers

Multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden hadden een idee voor een nieuwe coverband. The Big Swingers was geboren. Ze nemen je mee op hun muzikale reis.

Coverband boeken of inhuren

Een reis terug in de tijd maar dan de nummers nét even wat anders gespeeld. De band neemt je mee terug naar de tijd van de ‘Gouden Eeuw van de Swing’. Met aanstekelijke harmonieën, een swingende ritme sectie en met een verrassende show in een retro podium setting.

Boek een band op Burolivemuziek.nl

Nieuwe popsongs ondergaan een totale metamorfose. Nummers van Daft Punk, Justin Bieber en Bruno Mars krijgen een heerlijk “Big Swingers” sausjes over hen heen. De dansvloer zal niet stilstaan.

The Big Swingers boeken voor scherp gage

Band beschikt over de meest ervaren muzikanten die eerder gespeeld hebben in Crazy Piano’s, Rowwen Hèze, Coronas en Kane. Deze ruime ervaring is zeker terug te horen in deze spetterende en energieke show.

Band boeken

The best of the best coverband. Een ‘old school’ band zonder digitale tracks maar alles live gespeeld. En bijna ouderwets contact met het publiek. Dit is jouw band voor de betere feesten. Je boekt ongetwijfeld één van de beste bands van NL.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Big Swingers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties