0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Penguins

Biografie Party Penguins

Party Penguins zijn als band misschien niet zo bekend maar dat is hun voormalige band wel degelijk, Deze bandleden komen namelijk voort uit de Hermes House Band. De bekendste studentenband van NL.

Coverband boeken of inhuren

Deze high energy band bestaat uit 10 super gemotiveerde muzikanten die allemaal in de Hermes House Bands gespeeld hebben en na hun studie tijd het podium niet konden missen.

Band boeken

Na 4 jaar verandert de samenstelling van de Hermes House band en vaak ontstaan er dan nieuwe mooie bands die net zo energiek zijn. En daar zijn de Party Penguins een voorbeeld van.

Party Penguins boeken voor scherpste gage

De band is zeer geschikt voor een super bedrijfsfeest, festival of uiteraard een studentenfeest. Met 10 man on stage heb je een volledige band compleet met blazers sectie en op front een zanger en zangeres.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Penguins boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties