0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
La Stampa

Biografie La Stampa

La Stampa is een allround feestband uit Volendam welke ooit voortgekomen is uit de bekende formatie Stampvast en bestaande uit 4 personen:
Wies, Jaap, Guido en Jorrit.

Ervaren muzikanten

De band bestaat al heel lang en kan bogen op een enorm repertoire en een schat aan ervaring. La Stampa verstaat de kunst van het feestvieren als geen ander

Cover/feestband uit Volendam

Niet voor niets is La Stampa al ruim een decennium een van de meest geboekte bands van Nederland.
La Stampa speelt op kermissen, in feesttenten, bruiloften, diner-dansants, carnaval, verjaardagen, kortom alles wat met feest te maken heeft.

Feesttenten, bedrijfsfeesten.. overal inzet

Stampvast, zoals La Stampa eerst heette timmert al sinds 1991 aan de weg en heeft menig hit op haar naam staan. Sinds 1999 verandert de band, na een personeelswisseling, de naam Stampvast in La Stampa.

Ruim 20 jaar aan de top

La Stampa zijn hun roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en spelen dan ook de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, Ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je La Stampa boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties