0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Prime Partyband

Biografie Prime Partyband

Prime Partyband bestaat uit 4 ervaren muzikanten en een fantastische zangeres. Het verhaal is eigenlijk simpel; deze 5 vrienden hebben maar één doel en dat is een geweldig feest te maken.

Coverband boeken of inhuren

Deze coverband staat garant voor een avondje gezellig uit je dak met je vrienden. Een energieke liveshow die verfrissend is en met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. Als jonge honden denderen de muzikanten over het podium.

Boek een band

De band speelt de beste rock- en lovesongs, gezelligste meezingers, bekende top 40 knallers en uiteraard de foutste guilty pleasures. Meezingen en mee swingen gaat als vanzelf en je wilt op het einde alleen maar méér.

Prime Partyband boeken voor scherpste gage

In verrassende medleys worden de hits in hoog tempo op je af gevuurd. Alles kan en niets is te gek met deze band. Band is zeer geschikt voor een spetterend bruiloftfeest, knallend bedrijfsfeest of een gezellige feesttent of dorpsfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Prime Partyband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties