0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Noah

Biografie NOAH

NOAH, al meer dan 17 jaar aan de top van de Coverband scene in Nederland. Er zijn geen locaties waar deze top allround coverband nog niet gespeeld heeft. Een band om zeker eens mee te maken

Bands en artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Een 6-koppige band die zowel muzikaal een topprestatie levert, als op het podium ook voor genoeg spektakel en interactie zorgt. Geen meelopende tapes en geen voorgekauwde setlijsten. Alles is live! Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde!

Meer dan 1000 succesvolle shows

Al ruim 17 jaar zorgen voor de grootste parties. Na meer dan 1000 succesvolle shows te hebben gehad is de band dan ook erg zelfverzekerd dat ze elke situatie en setting aankunnen.

Noah boeken voor scherpste gage

Zo zijn ze al vaker voor diverse theme-parties gevraagd van o.a.; de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 kinderen), ‘Amstel live band’ en ‘Heineken Studenten band’.
Door al deze ervaring kun je gerust zeggen dat je met een topband te maken hebt.

Andere populaire coverbands zijn o.a.
MmoozZ
Da Vinci
Blizzert

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Noah boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties