0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Remixx

Biografie Remixx

Remixx is een coverband die bestaat uit de 3 top artiesten; Cindy, Erwin en Joost.
Cindy was vanaf haar 12e al bezig met muziek en bespeelt de gitaar, piano en accordeon, daarnaast is ze ook nog een zangeres die voor meerdere bandjes gezongen heeft.

Populaire band boeken of inhuren

Erwin is ooit begonnen als goochelaar en daarna aan het werk gegaan als presentator voor karaoke shows waarbij hij ontdekte dat hij toch aardig kon zingen.
En tot slot Joost die altijd verrassend uit de hoek komt, begon op 8 jarige leeftijd met trompet spelen en heeft daarna orgel, accordeon en gitaar leren spelen.

stemmingsorkest boek je simpel online

Qua repertoire draait deze band zijn hand niet om, ze spelen o.a. dansmuziek, disco, rock, top 40, en Nederlandstalige nummers.
Door hun vocale en muzikale veelzijdigheid kunnen ze het allemaal spelen, naar de wensen van het publiek.

Remixx boeken voor scherpste gage

Remixx streeft naar perfectie en dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en uitstraling op het podium vormen één perfect geheel. Zeer geschikt voor bruiloft, personeelsfeest en dorpsfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Remixx boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties