0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Helden

Biografie De helden

Wie heeft ze niet een keer gehoord? Al jaren staat deze band garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. De Helden brengen u een breed programma, Ze spelen niet alleen fantastisch ze kijken ook naar de aankleding van het optreden en de locatie.

Repertoire De Helden

Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop.
En wil je 5 uur onafgebroken feesten? Dan boek je toch simpel een dj bij voor meerprijs van 200 euro.

Coverband voor uw bruiloft!

De helden vallen snel in de smaak bij bruiloften, dit komt doordat ze erg flexibel zijn in verzoeken van nummers en een geweldige sfeer achterlaten!

Gespeelde hits

A night like this – Caro Emerald
Don’t stop me now – Queen
Girl – Anouk
Highway to hell – AD/DC
One way or another – One Direction
32 jaar – Doe Maar
When love takes over – David Guetta
Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
Stil in mij – Van Dik Hout
Beauty and the brains – Nielson

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Helden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties