0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
El Dorado

Biografie El Dorado

El Dorado bestaat uit de zeer ervaren muzikanten Erwin Klee, Tom Spaapen, Robert Kluivers en Celesta, waarvan de laatste en Erwin de zang voor hun partij nemen.

Tropische band boeken

El Dorado spelen Nederlandse herkenbare muziek in een zomers en tropisch jasje waarvan de herkenbaarheid het belangrijkste is. Nummers van Nielson, Claudia de Breij en Trafassi. Maar zeker ook wat oudere hits van Rowwen Heze, Doe Maar, Bennie Nijman en zelfs Normaal word in een tropisch jasje gegoten.

Herkenbare Nederlandse hits

El Dorado begon in 2009 in Colombia. Daar werkte Tom Spaapen een jaar als vrijwilliger met kansarme kinderen en als ras-musicus raakte hij al snel besmet met de aanstekelijke tropische muziek van het land.

Band tegen scherpste prijs boeken

Zo werd het idee geboren om typisch Colombiaanse stijlen als vallenato en cumbia te vermengen met het Nederlandse lied. En eenmaal terug in Nederland haalde hij doorgewinterde en bevriende muzikanten erbij om zijn idee vorm te geven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je El Dorado boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties