0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sonny’s Inc.

Biografie Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. is met ruim 25 jaar bestaansrecht dé entertainmentband van NL en bestaat uit 7 muzikanten waaronder Sander Tournier op toetsen, Huig Ouwehand op bas, Ramon Braumuller op drums, Job Kaihatu op gitaar, David Rockefeller op trompet en Arjan Muusz op saxofoon.

allround band boeken of inhuren

Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

band boeken voor scherpste gage

Sonny’s Inc. werd ruim 25 jaar geleden opgericht door naamgever Sonny Hoogwerf met als doel mensen te entertainen met zijn grootste passie; MUZIEK!

Internationale ervaring en repertoire

Het repertoire van Sonny’s Inc is zeer breed te noemen en al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley!

Sonny’s Inc boeken voor scherpste gage

Door dit brede repertoire en deze gevarieerde sound wisten ze toch elke keer weer de juiste snaar te raken. Het interactieve en het feit dat de musici draadloos zijn zorgt voor interactie met de gasten en lopen de muzikanten vaak tussen het publiek.

juiste band voor bruiloft en event

Niets is te dol en het doel is pas bereikt als de gasten plezier hebben en de zaal compleet uit zijn dak gaat.

Sonny’s Inc. heeft o.a. gespeeld tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilene, maar ook op feesten van Jan des BouvrieAbraham MoskowiczMinister Ruding en top-tennisser Sjeng Schalken.

Band boeken doe je bij Burolivemuziek.nl

Bijzonder waren ook het 5-jarig bestaan van Eurodisney, het Oranjebal in Oman voor Shell, de afsluiting van het theaterseizoen van Ruth Jacott en diverse benefietconcerten in bijvoorbeeld Polen,voor Warchild, voor de Richard Krajicek Foundation en voor stichting Doe een Wens.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sonny’s Inc. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties