0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sonny’s Inc.
  • Info
  • Repertoire

Biografie Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. is dé entertainmentband van Nederland en van alle markten thuis! Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een diner of een feest, bij ons ben je aan het juiste adres! Entertainment is “our middle name” en wij worden er oprecht blij van om jouw gasten muzikaal te vermaken.

Allround coverband boeken of inhuren

Niet zomeer muziek maar een interactieve entertainende show. Gezelschappen, jong of wat ouder en alles er tussenin, wij zijn in staat om eenieder muzikaal aan te spreken. Van Sinatra en Bublé tot Kool & The Gang en Michael Jackson. Van Swedish house Mafia en dé hedendaagse DJ tunes tot Marco Borsato en Hazes.

Boek een band

Of het nu voor 50, 250, of 1000+ gasten is, in een huiskamer, een kasteel of een eventlocatie plaatsvindt, wij hebben altijd een passende formatie.

allround band boeken of inhuren

Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

band boeken voor scherpste gage

Sonny’s Inc. werd ruim 25 jaar geleden opgericht door naamgever Sonny Hoogwerf met als doel mensen te entertainen met zijn grootste passie; MUZIEK!

Internationale ervaring en repertoire

Het repertoire van Sonny’s Inc is zeer breed te noemen en al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley!

Sonny’s Inc boeken voor scherpste gage

Door dit brede repertoire en deze gevarieerde sound wisten ze toch elke keer weer de juiste snaar te raken. Het interactieve en het feit dat de musici draadloos zijn zorgt voor interactie met de gasten en lopen de muzikanten vaak tussen het publiek.

juiste band voor bruiloft en event

Sonny’s Inc. heeft o.a. gespeeld tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilene, maar ook op feesten van Jan des BouvrieAbraham MoskowiczMinister Ruding en top-tennisser Sjeng Schalken.

Band boeken doe je bij Burolivemuziek.nl

Bijzonder waren ook het 5-jarig bestaan van Eurodisney, het Oranjebal in Oman voor Shell, de afsluiting van het theaterseizoen van Ruth Jacott en diverse benefietconcerten in bijvoorbeeld Polen,voor Warchild, voor de Richard Krajicek Foundation en voor stichting Doe een Wens.

Disco, Pop, Funky, Soul en Dance Repertoire

In ons disco/dance repertoire vindt u onder meer swingende nummers van: Bruno Mars, Justin Timberlake, Madcon, Lionel Richie, Bill Whiters, James Brown, Stevie Wonder, Tavares, Trammps, Tina Turner, The Doobie Brothers, George Benson, Armin van Buuren, Afrojack, Swedish House Mafia, The Black Eyed Peas  en vele andere artiesten.

Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth, Wind & Fire en hedendaagse dance medleys.

Latin repertoire

Pop repertoire

Jazz en easy-listening

Nederlandstalig repertoire

Kerstrepertoire

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sonny’s Inc. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie