0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Seven Days Music

Biografie Seven Days Music

Seven Days Music is een geoliede feestmachine die alles, écht alles, live speelt. Dus geen gebruik makend van orkestbanden of synths. Iedere keer het publiek pakkend met herkenbare en vooral dansbare nummers.

Coverband boeken of inhuren

Alle nummers en medleys worden door de bandleden zelf zorgvuldig geselecteerd. Een zeer gevarieerde setlist dat van Dance naar Rock gaat en van Fout naar Goud en van Nederpop naar een Abba Medley.

Boek een band

De band is door hun afwisselende repertoire zeer geschikt  voor bruiloften, bedrijfsfeesten of feesttent. De band word door een professioneel team van technici begeleid op hun tour.

Seven Days Music boeken voor scherpste gage

Een topband met vaste pro technici zorgt voor een gedegen goed geoliede feestmachine die elke tent op z’n kop krijgt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Seven Days Music boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties