0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Waterproof Shampoo

Biografie Waterproof Shampoo

Trek je dansschoenen maar uit de kast, breng je zangstem mee en zorg dat je uitgeslapen bent want Waterproof Shampoo sleurt je met een flinke dosis energie de dansvloer op met hits uit allerlei stijlen en tijdperken!

NOT A CHANCE YOU WON’T DANCE!

De heren van Waterproof Shampoo zijn klaar om de dansvloer af te breken. Je wilt afwisseling? Je wilt verpletterd worden door de strakste zo-die-had-ik-niet-zien-aankomen hits, verbluffende medley’s, uit-volle-borst momenten en ritmische drumshow taferelen?

Allround covers en strakke medleys

Je wilt ingepakt worden door 5 energieke heren? DEAL!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Waterproof Shampoo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties