0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Twarres

Biografie Twarres

Mirjam Timmer is er helemaal klaar voor met haar vernieuwde Twarres. Een enorme boost om de podia te beklimmen, gaven Mirjams nieuwe  bandleden en vrienden, de super muzikale broers Julian en Kristian Dijkstra.

Voller en rijker

Julians gitaarpartijen en  Kristians akoestische percussie maken de Twarres sound voller en rijker.  Hun vocals passen naadloos bij  de stem van Mirjam.

Prijzenregen

Mirjam Timmer, geboren in Leeuwarden en de oprichtster van Twarres. Samen met Johan van der Veen had ze meerdere hits in de Benelux. Het nummer ‘Wêr bisto’ stond in het jaar 2000 vele weken op nummer 1 in de diverse nationale- en internationale hitlijsten. Twarres won meerdere prijzen, waaronder in 2002 een Edison Award voor de ‘Beste nieuwe groep (nationaal)’!

Top muzikanten

Kristian is samen met zijn jongere broer Julian vanaf 2015 bandlid van het vernieuwde Twarres.

Twarres boek je scherp en voordelig

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Twarres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties