0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Joris Linssen & Caramba

Biografie Joris Linssen & Caramba

Caramba is een kruispunt van wegen. Zanger/presentator Joris Linssen en akoestisch folkpoptrio the bald & the beautiful ontmoetten elkaar in 1998.

Mexicaanse muziek in het Nederlands

Joris Linssen & Caramba boek je voordelig bij burolivemuziek.nlJoris Linssen & Caramba brengt Mexicaanse muziek in het Nederlands. Drie maanden per jaar toeren ze met een theaterconcert langs de schouwburgen. In het voor- en najaar spelen ze op festivals. Caramba staat bekend om hun puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit. Vervolgens leidde de groep een slapend bestaan, terwijl Joris’ tv-carrière bloeide met programma’s als Taxi en HELLO GOODBYE. Vanaf 2007 begon de echte opmars van Caramba. Na een optreden voor de VARA-televisie, kwam de opleving.

theaterprogramma “Tranen van Geluk”

Ze toerden met een tango-koppel (El Gancho) en in 2008 speelden ze met hen hun eerste avondvullende theaterprogramma “Tranen van Geluk”. In 2009 werd besloten om zonder dansers verder te gaan. De reprise van hun theatershow was een grote hit, die weer werd overtroffen door hun tweede theaterprogramma “Vuur”, waarmee ze in 2010 en 2011 op de planken stonden. Hun nieuwe voorstelling “Licht”, die ze speelden van januari tot april 2013, werd door 55 schouwburgen geprogrammeerd en was veelvuldig uitverkocht. Vanaf 3 januari 2014 spelen ze 42 extra voorstellingen.

theaterconcert Stroom

De theaterconcerten van Joris Linssen & Caramba zijn heel vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen. Voor de nieuwe show reisden de jongens naar Mexico, om een eerbetoon te brengen aan hun idool Armando Manzanero. In de voorstelling vertellen ze over dit avontuur. Januari, febrauri en maart 2014 gaat deze succesvolle voorstelling in reprise

Een heel andere kant laten de vier podiumbeesten zien tijdens festivals. Dan is er meer ruimte voor feestnummers en interactie met het publiek. De jarenlange ervaring van de vier rasentertainers komt hier goed naar voren.

CD Zo Alleen

In oktober 2012 toerde Joris Linssen & Caramba in Mexico. Ze traden op in Bar Tenampa aan het Plaza Garibaldi in Mexico-Stad en in een stadion in Guadalajara. Ook brachten ze een serenade aan hun idool Armando Manzanero. Zijn superhit “Contigo aprendí” speelden ze voor hem in het Nederlands: “Met jou heb ik geleerd”. De reis, met als einddoel het stadje Tequila, is gefilmd door de vaste crew van Joris’ Showroom en HELLO GOODBYE. September 2013 ging de film in première op het Nederlands Filmfestival in Utrecht: “Met jou heb ik geleerd”. Rond de jaarwisseling was de film drie keer op tv te zien…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joris Linssen & Caramba boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie