0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joris Linssen & Caramba

Biografie Joris Linssen & Caramba

Caramba is een kruispunt van wegen. Zanger/presentator Joris Linssen en akoestisch folkpoptrio the bald & the beautiful ontmoetten elkaar in 1998.

Mexicaanse muziek in het Nederlands

Joris Linssen & Caramba boek je voordelig bij burolivemuziek.nlJoris Linssen & Caramba brengt Mexicaanse muziek in het Nederlands. Drie maanden per jaar toeren ze met een theaterconcert langs de schouwburgen. In het voor- en najaar spelen ze op festivals. Caramba staat bekend om hun puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit. Vervolgens leidde de groep een slapend bestaan, terwijl Joris’ tv-carrière bloeide met programma’s als Taxi en HELLO GOODBYE. Vanaf 2007 begon de echte opmars van Caramba. Na een optreden voor de VARA-televisie, kwam de opleving.

theaterprogramma “Tranen van Geluk”

Ze toerden met een tango-koppel (El Gancho) en in 2008 speelden ze met hen hun eerste avondvullende theaterprogramma “Tranen van Geluk”. In 2009 werd besloten om zonder dansers verder te gaan. De reprise van hun theatershow was een grote hit, die weer werd overtroffen door hun tweede theaterprogramma “Vuur”, waarmee ze in 2010 en 2011 op de planken stonden. Hun nieuwe voorstelling “Licht”, die ze speelden van januari tot april 2013, werd door 55 schouwburgen geprogrammeerd en was veelvuldig uitverkocht. Vanaf 3 januari 2014 spelen ze 42 extra voorstellingen.

theaterconcert Stroom

De theaterconcerten van Joris Linssen & Caramba zijn heel vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen. Voor de nieuwe show reisden de jongens naar Mexico, om een eerbetoon te brengen aan hun idool Armando Manzanero. In de voorstelling vertellen ze over dit avontuur. Januari, febrauri en maart 2014 gaat deze succesvolle voorstelling in reprise

Een heel andere kant laten de vier podiumbeesten zien tijdens festivals. Dan is er meer ruimte voor feestnummers en interactie met het publiek. De jarenlange ervaring van de vier rasentertainers komt hier goed naar voren.

CD Zo Alleen

In oktober 2012 toerde Joris Linssen & Caramba in Mexico. Ze traden op in Bar Tenampa aan het Plaza Garibaldi in Mexico-Stad en in een stadion in Guadalajara. Ook brachten ze een serenade aan hun idool Armando Manzanero. Zijn superhit “Contigo aprendí” speelden ze voor hem in het Nederlands: “Met jou heb ik geleerd”. De reis, met als einddoel het stadje Tequila, is gefilmd door de vaste crew van Joris’ Showroom en HELLO GOODBYE. September 2013 ging de film in première op het Nederlands Filmfestival in Utrecht: “Met jou heb ik geleerd”. Rond de jaarwisseling was de film drie keer op tv te zien…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joris Linssen & Caramba boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties