0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Within Temptation

Biografie Within Temptation

Within Temptation is een rockband met een zeer indrukwekkende live show. In 2002 zorgde de single ‘Ice Queen’ voor een doorbraak bij het grote publiek. De band is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands best verkopende band in het buitenland met wereldwijd meer dan 2 miljoen verkochte CD’s en DVD’s. Dit maakt de band één van de snelstgroeiende rockbands internationaal.

Debuutalbum ‘Enter’

In april 1996 werd de band opgericht door gitarist Robert Westerholt en zangeres Sharon den Adel, waarna in april het debuutalbum ‘Enter’ werd uitbracht.
Internationaal geniet de band een grote naamsbekendheid en speelt ze op de grootste Europese festivals, zoals: Pinkpop, Werchter, Rock Am Ring, Sweden Rock, Ruisrock, Aerodome, Roskilde en Gurtenfest.

Prijswinnend

Within Temptation heeft voor hun successen vele prijzen ontvangen, waaronder een World Music Award voor Nederlands ‘Best verkopende band in het buitenland’, een Edison voor ‘Beste groep nationaal’, een Golden God Award voor de video ‘Angels’, een TMF Award voor ‘Beste groep Nationaal’ en de band heeft vier jaar achtereenvolgend (2003 t/m 2006) de Conamus Export Prijs ontvangen voor ‘Best verkopende band in het buitenland’.

Black Symphony

In 2006 ontving Within Temptation voor de derde keer de Buma Cultuur Export Prijs voor ‘Best verkopende band in het buitenland’ en een Golden God Award van Metal Hammer UK voor ‘Beste video’. Op 7 februari 2008 gaf de band een speciaal (uitverkocht) concert met het Metropole Orkest in Ahoy Rotterdam. Samen met het PAdam koor, gastzangers (Keith Caputo, George Oosthoek en Anneke van Giersbergen), een 400 m2 videoscherm, mooie licht- en pyro effecten werd het Black Symphony een groot succes. Kerrang gaf het concert de hoogste score and schreef: “this really is the greatest show on earth!”

Het Black Symphony concert is door 14 HD-Cameras opgenomen en eind 2008 op DVD, Blu-ray en CD in 40 landen tegelijkertijd uitgebracht. Black Symphony behaalde in 11 landen een top-10 notering, waarvan in 8 landen een top 3 positie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Within Temptation boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie