0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Meuk

Biografie MEUK

De mannen van MEUK kwamen elkaar al vele malen tegen, al wisten ze dit zelf nog niet…
Hun voorliefde voor de onvervalste Nederlandstalige boeren rock muziek bracht hen al vaak samen in de feesttenten waar bands als Normaal, Jovink, BZB, Rowwen Heze, Pater Moeskroen en vele anderen speelden.

Rockband boeken of inhuren

Op een avond stonden ze, licht onder invloed, tijdens een van deze feesten, samen aan de bar een raakten aan de praat.
Wat begon met een opmerking over een kuif eindigde met de dronkenmanswoorden: “WIJ WORDEN DE VOLGENDE GROTE ROCKBAND VAN NEDERLAND!”

Richard hoorde vanaf een afstandje deze woorden, lachte ontroerd en stuurde de heren naar huis om hun roes uit te slapen..

allround coverband

De volgende ochtend belde Richard de mannen op met de vraag of ze nog steeds van plan waren een grote boerenrockband in Nederland te worden.
Het antwoord van alle mannen was volmondig: “JA!” Na wat overleg in een oude loods kreeg iedereen een instrument in zijn handengedrukt: Terry ging zingen, Frank kreeg de drums en Antoine pikte de accordeon van opa in. Richard vertrouwde zoals altijd op zijn gitaar, welke hij al jaren bespeelde.

Meuken boeken voor scherpste gage

Onderweg naar een van de repetities zag Terry een man in pak langs de weg staan liften.
Hij nam hem mee en ze raakten aan de praat. Zijn naam was Joost en hij was een butler, werkeloos geraakt door de crisis.
Uit medelijden heeft MEUK Joost toen voor een klein bedrag geadopteerd, zodat hij vanaf dat moment mocht zorgen voor het welzijn van de band.
Hierdoor konden de mannen zich vol overgave storten op het zorgeloze leven van een echte rocker, gevuld met muziek, bier en uitslapen en ongezond eten…

Rock en coverband

En zo is het gekomen dat de mannen van MEUK nu de podia van Nederland bestormen met covers van hun favoriete bands EN met eigen nummers.
Stevige Nederlandstalige rockmuziek, aangevuld met een eigen frietkar met het onvolprezen “Frietje MEUK”, welke garant staat voor een knallend rock en roll feest.

Hou je vast, want MEUK GUT’R OP!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Meuk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties