0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hippe Gasten

Biografie Hippe Gasten

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Ooit opgericht als band voor oudere kinderen die het station van K3 zijn ontgroeid, maar ondertussen zijn ze meer en meer een familieband geworden.

Rock voor Hippe (jonge) gasten

Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen.
Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan…

Put on your dancing shoes…

Een interactieve poprockshow waar iedereen met een goed gevoel weggaat. Jong en oud!
Grote bühnes kunnen met een gerust hart hun festival laten openen door dit schattige kinderbandje!

Hippe Gasten bestaat uit:

Leadzang: Jon van den Elsen
Gitaar: Daan Koch
Toetsen: Maurice Cramer
Basgitaar: Richard Wallenburg
Drums: Björn van den Boom

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hippe Gasten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties