0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
666 The Nightmare

Biografie 666 The Nightmare

His number is six hundred and sixty six. The number of the beast!’ luidt het in de Engelstalige bijbel.
En zo is het maar net, want het rockgezelschap met dezelfde naam is een beest van een band!

rock coverband boeken of inhuren

666 The Nightmare is de volledige naam en omgeven door mysterie brengt dit 7-koppige rockmonster een angstaanjagende show vol glam- en hardrockcovers.

allround rock tribute band 

666 The Nightmare boek je voordelig bij burolivemuziek.nlNiet echt geschikt voor tere zieltjes maar wie niet bang is voor een stelletje geschminkte mafkezen, het Grote Gebaar niet schuwt en een kinky knipoog op zijn tijd kan waarderen, zal een liveshow van 666 The Nightmare fantastisch vinden.

bekende rockcovers

De sleutelwoorden bij 666 The Nighmare? De jaren ’70, herkenning en hardrock. De bizar uitgedoste muzikanten van deze 7-koppige band hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan hun eerste, hun grote, hun énige liefde:HARDROCK.

de jaren 70’s- geluiden

Grootse klassiekers en onweerstaanbare evergreens worden daarbij op een indrukwekkende en behoorlijk authentieke wijze gebracht. AlsofAlice Cooper een verbond is aangegaan met KISS waarbij Jimi Hendrix als gitaarleraar fungeerde en – jawel – ABBA de zangkoortjes voor haar rekening nam.

Freddie Mercury en Nina Hagen zagen dat het goed was. Deep Purple,Slade en The Sweet knikten instemmend. En zelfs The Osmonds, MUD en ‘onze eigen’ Dizzy Mans Band fronsten bewonderend de wenkbrauwen… 666 The Nightmare brengt het allemaal samen en het klinkt alsof het nooit anders bedoeld is!

666 The Nightmare boek je voor scherpste gage

666 The Nightmare bestaat uit 7 muzikanten met een berg ervaring en een nietsontziende dadendrang.

De blikvangers, zanger (a.k.a. Heath Ledger’s The Joker) Martijn Geluk en de oog- en oorverblindende Cat Woman = zangeres Debby Zimmerman, snijden met hun hoge, bloedzuivere stemmen door iedersmerg en been.

Rock en Glamrock coverband boeken

Op gitaar aan de ene kant de formule-1 gitarenplukker van Nederland, RatMan en aan de andere kant de fameuze Angus Old. De bizarre keyboardwizzard Dan The Destroyer tovert daarnaast de vetste 70′s-geluiden uit z’n orgel.

Uiteraard alles op een doordenderende en vetgroovendebetonnen basis, verzorgd door bassist Jan Manson en drummer Little Mr. Death (ogenschijnlijk een kruising tussen niet-zo-Magere Hein en Keith Moon, en minstens zo strak en fanatiek drummend als de laatste).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 666 The Nightmare boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie