0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
666 The Nightmare

Biografie 666 The Nightmare

His number is six hundred and sixty six. The number of the beast!’ luidt het in de Engelstalige bijbel.
En zo is het maar net, want het rockgezelschap met dezelfde naam is een beest van een band!

rock coverband boeken of inhuren

666 The Nightmare is de volledige naam en omgeven door mysterie brengt dit 7-koppige rockmonster een angstaanjagende show vol glam- en hardrockcovers.

allround rock tribute band 

666 The Nightmare boek je voordelig bij burolivemuziek.nlNiet echt geschikt voor tere zieltjes maar wie niet bang is voor een stelletje geschminkte mafkezen, het Grote Gebaar niet schuwt en een kinky knipoog op zijn tijd kan waarderen, zal een liveshow van 666 The Nightmare fantastisch vinden.

bekende rockcovers

De sleutelwoorden bij 666 The Nighmare? De jaren ’70, herkenning en hardrock. De bizar uitgedoste muzikanten van deze 7-koppige band hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan hun eerste, hun grote, hun énige liefde:HARDROCK.

de jaren 70’s- geluiden

Grootse klassiekers en onweerstaanbare evergreens worden daarbij op een indrukwekkende en behoorlijk authentieke wijze gebracht. AlsofAlice Cooper een verbond is aangegaan met KISS waarbij Jimi Hendrix als gitaarleraar fungeerde en – jawel – ABBA de zangkoortjes voor haar rekening nam.

Freddie Mercury en Nina Hagen zagen dat het goed was. Deep Purple,Slade en The Sweet knikten instemmend. En zelfs The Osmonds, MUD en ‘onze eigen’ Dizzy Mans Band fronsten bewonderend de wenkbrauwen… 666 The Nightmare brengt het allemaal samen en het klinkt alsof het nooit anders bedoeld is!

666 The Nightmare boek je voor scherpste gage

666 The Nightmare bestaat uit 7 muzikanten met een berg ervaring en een nietsontziende dadendrang.

De blikvangers, zanger (a.k.a. Heath Ledger’s The Joker) Martijn Geluk en de oog- en oorverblindende Cat Woman = zangeres Debby Zimmerman, snijden met hun hoge, bloedzuivere stemmen door iedersmerg en been.

Rock en Glamrock coverband boeken

Op gitaar aan de ene kant de formule-1 gitarenplukker van Nederland, RatMan en aan de andere kant de fameuze Angus Old. De bizarre keyboardwizzard Dan The Destroyer tovert daarnaast de vetste 70′s-geluiden uit z’n orgel.

Uiteraard alles op een doordenderende en vetgroovendebetonnen basis, verzorgd door bassist Jan Manson en drummer Little Mr. Death (ogenschijnlijk een kruising tussen niet-zo-Magere Hein en Keith Moon, en minstens zo strak en fanatiek drummend als de laatste).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 666 The Nightmare boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties