0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Tour

Biografie The Tour

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft de band een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

Zeer professionele muzikanten

De band bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer vullende Hits!

De grootste hits

Alleen de grootste Hits uit de jaren ‘90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 Hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

The Tour boek je tegen de scherpste prijs

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Tour boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties