0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nina den Hartog

Biografie Nina den Hartog

Op 8 juni 2016 won de 18-jarige Nina den Hartog de grote finale van Idols en daarom mag zij zich hét nieuwe idool van Nederland noemen.
Nina liet duizenden kandidaten achter zich en wint daarmee een platencontract bij Cloud 9 Music.

IDOLS

Week na week imponeerde Nina het Nederlandse publiek én de jury met haar vertolkingen van o.a. ‘It Will Rain’, ‘Someone Like You’, ‘Rocketeer’ en natuurlijk haar eigen single ‘Lights Go Out’. Laatstgenoemde is inmiddels op single uitgebracht en verkrijgbaar via iTunes, Spotify etc.

Hot on Youtube

Nina den Hartog treedt op haar 12e samen met haar broer voor het eerst op tijdens een lokale talentenjacht. Daarna leert ze zichzelf gitaar spelen. Nina’s droom is om geld te kunnen verdienen met haar muziek.

Talent

Nina is dat talent met dat heerlijke hese randje op haar stem, dat zo prettig overslaat halverwege een zin. Ze maakt de kleinste liedjes nog kwetsbaarder dan ze zijn, en legt er veel gevoel mee in talloze nummers. Dit maakt Nina een echte popster.

zangeres

Na 8 jaar afwezigheid begon op 3 april 2016 het vijfde seizoen van de talentenjacht der talentenjachten: Idols! Ruim 1,5 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor de auditierondes. 8 juni 2016 namen Nina den Hartog en Kimberly Fransens het tegen elkaar op in de zinderende finale, welke uiteindelijk door Nina werd gewonnen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nina den Hartog boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties