0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Keet!

Biografie Keet!

Keet! is per 1 januari 2018 gestopt met optreden. Zoek je kids animatie? Zoek dan hier verder of vraag hier om advies!

 

Keet! is de naam van het gezicht van de Nederlandse kinderzender Telekids bij RTL 8 en sinds 2013 word haar rol vertolkt door Janouk Kelderman.

Gezicht van Telekids

In 2010 werd de eerste Keet! vertolkt door Yvonne Coldeweijer. Zij werd het gezicht van de nieuwe Telekids. De naam Keet! werd gekozen doordat haar foto op het prikbord van de productiemaatschappij en iedereen mocht een naam eronder zetten en 1 daarvan was de naam Keet!. Vernoemd naar het buurmeisjes van één van de medewerkers.

Nieuwe Keet!

Nadat Yvonne de rol 3 jaar had vertolkt werd Janouk Kelderman in juni 2013 de nieuwe Keet!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Keet! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties