0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Muriel Blijd
  • Info
  • Repertoire

Biografie Muriel Blijd

Muriel Blijd is een gospel queen en komt uit Amsterdam Zuidoost. Met de ultieme score van 2 x 100% was zij winnares van het succesvolle RTL4 tv programma All Together Now aflevering 4.

Zangeres boeken of inhuren

Ze zingt al vanaf het moment dat ze kan praten en haar geloof in God en de muziek is heilig voor haar. Doordeweek is ze baliemedewerkster bij de afdelingen Gynaecologoe en Oncologie van het AMC, maar in het weekend zingt ze veel en graag.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Aan All Together Now deed ze mee in een outfit van een echte diva en haar kapsel en uiteraard haar zang deden denken aan de in 2018 overleden soulzangeres Aretha Franklin. Een ruime 1 miljoen kijkers waren getuige van haar ruime overwinning.

Boek een zangeres

Als winnares mocht ze 10.000 euro in ontvangst nemen en trad ze op in diverse tv programma’s. Tevens schitterde ze samen met haar dochter in het tv programma The Passion.
Haar dochter deed succesvol mee aan TVOH.

Muriel Blijd boeken voor scherpste gage

Muriel is te boeken voor een soulfull optreden als gospel zangeres en neemt je mee naar de tijden van de Soul artiesten van weleer.

Aretha Franklin, Gladys Knight, Diana Ross, Dionne Warwick, Shirley Bassey, Mary Mary e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Muriel Blijd boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties