0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Muriel Blijd
  • Info
  • Repertoire

Biografie Muriel Blijd

Muriel Blijd is een gospel queen en komt uit Amsterdam Zuidoost. Met de ultieme score van 2 x 100% was zij winnares van het succesvolle RTL4 tv programma All Together Now aflevering 4.

Zangeres boeken of inhuren

Ze zingt al vanaf het moment dat ze kan praten en haar geloof in God en de muziek is heilig voor haar. Doordeweek is ze baliemedewerkster bij de afdelingen Gynaecologoe en Oncologie van het AMC, maar in het weekend zingt ze veel en graag.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Aan All Together Now deed ze mee in een outfit van een echte diva en haar kapsel en uiteraard haar zang deden denken aan de in 2018 overleden soulzangeres Aretha Franklin. Een ruime 1 miljoen kijkers waren getuige van haar ruime overwinning.

Boek een zangeres

Als winnares mocht ze 10.000 euro in ontvangst nemen en trad ze op in diverse tv programma’s. Tevens schitterde ze samen met haar dochter in het tv programma The Passion.
Haar dochter deed succesvol mee aan TVOH.

Muriel Blijd boeken voor scherpste gage

Muriel is te boeken voor een soulfull optreden als gospel zangeres en neemt je mee naar de tijden van de Soul artiesten van weleer.

Aretha Franklin, Gladys Knight, Diana Ross, Dionne Warwick, Shirley Bassey, Mary Mary e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Muriel Blijd boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie