0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Andre Pronk

Biografie Andre Pronk

André Pronk is een graag geziene zanger/entertainer. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen.

Unieke lach

Andre werd mede door zijn aanstekelijke lachen en zijn humor benoemd tot ongekroonde Koning van de Lach.

Multi inzetbaar

Andre Pronk boeken is mogelijk voor diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld: figurant/acteur, bingodraaier, zanger en organisator.

Internationaal

Momenteel is Andre een vaste wekelijkse gast in een Belgische radioshow van Studio Brussel, met oa. Andre’s Moppentrommel. In Belgie zal Andre populairder worden. André treedt op in Nederland en Belgie, en zorgt met zijn Nederlandstalige feest-repertoire voor geslaagde feesten en partijen.

Andre Pronk boek je tegen de scherpste prijs

In te huren voor volwassen evenementen met ‘André Pronk & Friends’ of voor kinderfeesten met ‘André 4 Kids’, maar ook met ‘André Pronk Crazy Bingo’, een avondvullend muziekprogramma met leuke prijzen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Andre Pronk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties