0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Colin Alexander

Biografie Colin Alexander

Colin Alexander Heikens in 1987 geboren in Houten en groeit op in Het Land van Maas en Waal. Na de havo is hij de theateracademie gaan doen, waar hij o.a. zang-, acteer- en muziekles kreeg.

Druk baasje..

Als helft van het duo Mike & Colin heeft hij in 6 jaar tijd honderden optredens gegeven in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunten 2 maal in een uitverkocht Gelredome, Dutch Valley en de ‘Tros Muziekfeesten op het Plein’.

Prijzenkast

Won als duo Mike & Colin, een Sterren.nl Award, een Buma NL Award voor Beste Nieuwkomer. Voegde daar de Van Geels award voor Beste Talent aan toe en samen met Mike heeft hij in een platina plaat ontvangen voor de verkoop van meer dan 50.000 albums van het album ‘Sterren zingen voor Oranje’.

Eigen werk

Een logisch vervolg was het schrijven en componeren van eigen liedjes. Voor het eigen duo Mike & Colin schreef hij o.a. de liedjes ‘Alles is Top, Het is zomaar zomer, 1e klas meisje, Je spookt door mijn hoofd en Op loopafstand’. Tegenwoordig schrijft hij ook vele liedjes voor andere artiesten.

Colin Alexander Solo

Toen Mike in 2016 besloot zijn muzikale carriere te beëindigen betekende dat ook het einde van Mike & Colin. In zijn solo carriere gaat Colin zijn hart volgen. Knallende muziek, toffe teksten en altijd dansbaar. Want ook al lijkt hij qua uiterlijk op iemand uit een boyband, sfeer brengen kan hij als geen ander.

Gegarandeerd feest én de scherpste prijs

Colin kijkt ernaar uit om de fans, die hem in grote getale trouw zijn gebleven, opnieuw te begroeten maar nu als COLIN ALEXANDER.

 

Vergelijkbare artiesten op Burolivemuziek.nl:

Wesley Klein
Danny Froger
Pascal Redeker
Henk Bernard

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Colin Alexander boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties