0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Colin Alexander

Biografie Colin Alexander

Colin Alexander Heikens in 1987 geboren in Houten en groeit op in Het Land van Maas en Waal. Na de havo is hij de theateracademie gaan doen, waar hij o.a. zang-, acteer- en muziekles kreeg.

Druk baasje..

Als helft van het duo Mike & Colin heeft hij in 6 jaar tijd honderden optredens gegeven in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunten 2 maal in een uitverkocht Gelredome, Dutch Valley en de ‘Tros Muziekfeesten op het Plein’.

Prijzenkast

Won als duo Mike & Colin, een Sterren.nl Award, een Buma NL Award voor Beste Nieuwkomer. Voegde daar de Van Geels award voor Beste Talent aan toe en samen met Mike heeft hij in een platina plaat ontvangen voor de verkoop van meer dan 50.000 albums van het album ‘Sterren zingen voor Oranje’.

Eigen werk

Een logisch vervolg was het schrijven en componeren van eigen liedjes. Voor het eigen duo Mike & Colin schreef hij o.a. de liedjes ‘Alles is Top, Het is zomaar zomer, 1e klas meisje, Je spookt door mijn hoofd en Op loopafstand’. Tegenwoordig schrijft hij ook vele liedjes voor andere artiesten.

Colin Alexander Solo

Toen Mike in 2016 besloot zijn muzikale carriere te beëindigen betekende dat ook het einde van Mike & Colin. In zijn solo carriere gaat Colin zijn hart volgen. Knallende muziek, toffe teksten en altijd dansbaar. Want ook al lijkt hij qua uiterlijk op iemand uit een boyband, sfeer brengen kan hij als geen ander.

Gegarandeerd feest én de scherpste prijs

Colin kijkt ernaar uit om de fans, die hem in grote getale trouw zijn gebleven, opnieuw te begroeten maar nu als COLIN ALEXANDER.

 

Vergelijkbare artiesten op Burolivemuziek.nl:

Wesley Klein
Danny Froger
Pascal Redeker
Henk Bernard

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Colin Alexander boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie