0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk Bernard

Biografie Henk Bernard

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard een van zijn favorieten. Op feestjes zong Henk altijd een aantal nummers, dit tot groot genoegen van de overige gasten.

Volkszanger boeken of inhuren

Na vele positieve reacties na een karaoke-avond op een camping in Spanje wordt Henk gevraagd of hij in Nederland mee wilt doen aan een Hollandse Middag. Ook dit wordt een succes. Vervolgens trekt Henk de stoute schoenen aan, belt een studio en besluit een single op te nemen.

Boek een Hollandse zanger

In 2007 is het dan zover: zijn eerste single ‘Wat is voor mij een dag’ komt uit. Vanaf dat moment gaat het snel met Henk. Hij verovert Brabant en krijgt vervolgens met verschillende singles ook landelijke bekendheid. Henk Bernard treedt inmiddels veelvuldig op en is ook regelmatig te zien en te horen op tv en radio.

Of ben je op zoek naar deze Henk;
Henk Dissel
Huub Henk en Harrie
Henk en Henk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk Bernard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties