0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Huub Henk & Harrie

Biografie Huub Henk & Harrie

Huub Henk & Harrie storten zich vol overgave op het coveren van superhits uit de vorige eeuw. Een stoer trio dat de beste hits uit de jaren ’60 en zelfs verder spelen.

duo en trio boeken of inhuren

Van de oude Rock’n’Roll (Bill Haley, Elvis), via de Sixties (Stones, Jimi Hendrix, Beatles), via de Seventies (Abba, Normaal) naar de Eighties (Police, Robert Palmer).
En onderweg kan werkelijk álles gebeuren: Schlagers, New Wave, Hard Rock, Smartlappen of vette Blues. Roept u maarrrr!!

Best of 60’s 70’s en 80’s

Zanger/gitarist Toon van den Berg (alias Huub) is wereldberoemd in Eindhoven en omgeving waar hij sinds begin jaren ‘80 in diverse topbands speelde. Met de ervaren ritme-tandem Henk en Harrie vormt hij nu al meer 15 jaar een geweldige muzikale eh… driewieler. Soms duikt zelfs een 4e H op: Herman de Hammondman!

Coverbands en artiesten 

Fasten your seatbelts voor een lekker robbertje Huub Henk & Harrie!

Muzikaal draaien de H’s hun hand voor weinig om; ’50 Rock ‘N Roll Bill Haley en Elvis Presley, de hippe sixties van Jimmy Hendrix en de Stones, stevige seventies, lekkere Blues, zwoele ballads, Nederlandstalig, Country, soul….

Huub Henk & Harrie boeken voor scherpste gage

En als u wilt, een melige schlager of smartlap. Nee, dat hoeft niet, het kán…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Huub Henk & Harrie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties