0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Best of Foo (Foo Fighters tribute)
  • Info
  • Repertoire

Biografie: Best of Foo (Foo Fighters tribute)

Ze zijn ‘hot’ en de hele wereld weet het.
Levenslust en pure power gecombineerd met meer ingetogen momenten hebben deze band groot gemaakt.

Tribute band boeken of inhuren

Best of Foo (Foo Fighters tribute) boek je voordelig bij burolivemuziek.nlIn Best of Foo (Foo Fighters tribute) hebben vijf gelouterde muzikanten elkaar gevonden. Zij benaderen de sound van de Foo Fighters ‘as close as you can get’.
Makkelijk schakelend tussen stijlen brengt het vijftal een schat aan podiumervaring bij elkaar.

De Foo Fighters zijn één van de meest succesvolle rockbands van de laatste decennia.
Dat schreeuwt om een tribute!

Tribute to Foo Fighters

De in Doncaster, Engeland, geboren Andrew Elt (Gin on the Rocks, Sleeze Beez, The Moon) werd getipt als zanger bij Van Halen en deelde het podium met onder meer Slash en Zakk Wylde. Drummer Lambert van den Munckhof (Cobs & Robbers, Pure Cult) was tien jaar vaste kracht bij AC/DC-tribute Action in DC.
De geboren en getogen Achterhoekse Natasja ‘Pebbles’ Thijssen maakte deel uit van Purple Haze, OXX-Band en was invalkracht bij Mooi Wark.

nummer ‘The Pretender’

Twee gitaristen en teamplayers, Erik van der Ven (Bodine) en Tom Verstegen (Atomic Rock), zorgen met frontman Elt voor vakkundig geweven gitaarpartijen.Muziek in laagjes, precies zoals bij hun voorbeelden.
Best of Foo is er daarom voor de eigentijdse muziekliefhebber en zéker voor hen die een muzikale en strakke tributeband weten te waarderen.

In your honor!

Dit is een test

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Best of Foo (Foo Fighters tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties