0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
JAMAN dut VOEDERTIETELS

Biografie JAMAN dut VOEDERTIETELS

Update (mei 2023): Deze band heet nu Gorro & Zo met een een nieuwe ( oude) bezetting met Gorro, Michel Demmink (BAS), Victor Ebbers (DRUMS)en BART Kemper (vocals en gitaar !! )

Sinds de zomer van 2019 raast de nieuwe boerenrock sensatie JAMAN dut VOEDERTIETELS door het vaderlandse landschap. Met een ode aan de Jovink tijd die Richard en Hans hadden.

(boeren) rockband boeken of inhuren

Gitarist Richard ‘Gorro’ JAnsen en drummer Hans ‘Mongo’ bouMAN zijn terug! Ze hadden machtig veel zin om hun oude liedjes van hun oude band Jovink weer te gaan spelen. Dé boerenrockband van weleer.

Boek een band

Al meteen tijdens de eerste repetitie voelde het goed. Het is een gezellig koppeltje bij elkaar. En die liedjes zitten ons als gegoten! Het spelen ervan brengt alleen maar mooie herinneringen naar boven.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

Van hoe we gelachen hebben bij het schrijven van de songteksten en het opnemen ervan in de studio, tot de hilarische anekdotes van de ruim 1500 optredens die we samen gedaan hebben. Kippenvel!”

JAMAN dut VOEDERTIETELS voordelig boeken

Het repertoire bestaat uit knappende klassiekers, gezellige meezingers, blaffende rockers, swingende shuffles maar ook de kleine juweeltjes en zelfs enkele nooit eerder live gespeelde liedjes afkomstig van de eerste negen albums van Jovink en de Voederbietels.

Dochters hol ow moeders thuus, want het gaat weer spoken op de vaderlandse podia!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JAMAN dut VOEDERTIETELS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie