0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
JAMAN dut VOEDERTIETELS

Biografie JAMAN dut VOEDERTIETELS

Sinds de zomer van 2019 raast de nieuwe boerenrock sensatie JAMAN dut VOEDERTIETELS door het vaderlandse landschap. Met een ode aan de Jovink tijd die Richard en Hans hadden.

(boeren) rockband boeken of inhuren

Gitarist Richard ‘Gorro’ JAnsen en drummer Hans ‘Mongo’ bouMAN zijn terug! Ze hadden machtig veel zin om hun oude liedjes van hun oude band Jovink weer te gaan spelen. Dé boerenrockband van weleer.

Boek een band

Al meteen tijdens de eerste repetitie voelde het goed. Het is een gezellig koppeltje bij elkaar. En die liedjes zitten ons als gegoten! Het spelen ervan brengt alleen maar mooie herinneringen naar boven.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

Van hoe we gelachen hebben bij het schrijven van de songteksten en het opnemen ervan in de studio, tot de hilarische anekdotes van de ruim 1500 optredens die we samen gedaan hebben. Kippenvel!”

JAMAN dut VOEDERTIETELS voordelig boeken

Het repertoire bestaat uit knappende klassiekers, gezellige meezingers, blaffende rockers, swingende shuffles maar ook de kleine juweeltjes en zelfs enkele nooit eerder live gespeelde liedjes afkomstig van de eerste negen albums van Jovink en de Voederbietels.

Dochters hol ow moeders thuus, want het gaat weer spoken op de vaderlandse podia!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JAMAN dut VOEDERTIETELS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties