0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Miss Montreal

Biografie Miss Montreal

Miss Montreal. Sanne Hans maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de zang voor haar rekening en speelde ze gitaar, naast Inge van Calkar (gitaar en zang) en Ilse Gerritsen (cello). Hoewel zij bij het gewone spreken stottert, heeft ze hier tijdens het zingen geen last van.

Bekende band boeken

Miss Montreal boek je voordelig bij burolivemuziek.nlNadat zij gestopt was met Ysis en haar eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Sanne Hans was landelijk te zien in een tv-commercial van het Frico smeerkaasmerk Slankie uit 2008, waarin ze “Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf” zingt over de beelden van verscheidene gênante situaties. Ze trad vervolgens live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze Dansen aan zee van BLØF in duet met hen.
Ze vormde enkele jaren geleden een duo met Bertolf, die eerst in de band van Ilse DeLange speelde en vervolgens solo ging.

Just a flirt

Samen namen ze een duet op dat op de cd van Hans staat met als titel Won’t you let me have my way with you.
Miss_montreal buroboerenrock.nlIn oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit, Just a Flirt, die ‘MeGielhit’ werd, wat betekent dat de plaat een week lang iedere ochtend werd gedraaid in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. Just a Flirt kwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.
Haar debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Van haar tweede single, This is my life, werd een videoclip uitgebracht.
In 2009 was ze te zien in het programma Waar is de Mol? waarin ze samen met Johnny de Mol een reis door Amerika maakte.
Haar tweede album So… Anything else? kwam in 2010 uit. Op 20 juli van dat jaar presenteerde Miss Montreal dit album in de Melkweg te Amsterdam. Hierbij speelde ze bijna alle liedjes van het nieuwe album. Giel Beelen overhandigde de band het album. Johnny de Mol was bij het liedje Say What You See de achtergrondzanger. Hij was in de Melkweg aanwezig om dit nogmaals te doen.
Op 16 oktober 2010 startte de clubtour van Miss Montreal in de Gigant in Apeldoorn. Deze clubtournee deed twintig Nederlandse steden aan. Het laatste concert in deze reeks was op 22 april 2011 in Metropool in Hengelo.

Bekende bands voor scherpe prijs

Hans zong de intro van het kinderprogramma Huisje, Boompje, Beestje
Op 3 april 2012 kreeg ze in de Coen en Sander Show de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer Wish I could, dat in het jaar 2011 het meeste is gedraaid op 3FM.
Het album I Am Hunter verscheen op 13 april 2012. De theatertournee die volgde, S-SS-SSS-Sanne, startte in het daaropvolgende seizoen. Tijdens deze tournee bezoekt Miss Montreal 29 theaters, te beginnen met de try-out in De Voorvechter in Hardenberg op 11 oktober 2012. De eindshow was op 25 maart 2013 in Carré. Deze show gaat vergezeld van een speciaal Miss Montreal-tijdschrift met nieuws, foto’s en wetenswaardigheden door en over Miss Montreal, alsmede een voor deze show uitgebrachte cd.

Vanaf 2012 is Sanne lid van de jury van het televisieprogramma de beste singer-songwriter van Nederland.
The home recordings bevat 17 nummers met demo’s en eerdere versies van later uitgebrachte liedjes.
In 2014 won zij de 3FM Award voor beste zangeres.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Miss Montreal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie