0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Acoustic Chiefs

Biografie The Acoustic Chiefs

De Drentse coverband The Acoustic Chiefs bestaat uit vier enthousiaste en zéér ervaren muzikanten. Een semi akoestische top 100 coverband die het net FF anders doen.

Coverband

Vier door de wol geverfde muzikanten spelen de mooiste en meest succesvolle nummers uit de Top 100 allertijden in een eigen ‘semi-unplugged’ jasje,  waarbij ze zichzelf niet te serieus nemen maar  waarbij de herkenbaarheid van de nummers behouden blijft en daardoor een hoog meezinggehalte garandeert. 100% herkenbaar

pop en rock

Het repertoire bestaat  uit covers met een akoestisch sausje. Van Bruno Mars, Avici of Lady Gaga tot bekende klassiekers van U2, Bruce Springsteen  of AC/DC.

Repertoire

”We willen de mensen in de zaal trakteren op een lekkere pot akoestische muziek, zonder concessies te doen aan de kwaliteit’, aldus de band.
Als het maar swingt, rockt en een groot publiek kan behagen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Acoustic Chiefs boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties