0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Orange Creek

Biografie Orange Creek

Een band met een stijl die zich niet in een naam laat vangen maar een oorsprong vindt in folk, rock en pop hoofdzakelijk uit de jaren ’60 en ’70: denk aan de Everly Brothers, Simon & Garfunkel, The Beatles en The Cats om maar een paar te noemen.

Pop Folk Rock

Maar ook hedendaagse liedjes passeren de revue. Nummers van artiesten als Billy Idol, The White Buffalo, John Mayer en U2 staan op de playlist.

De band komt voort uit een jarenlange samenwerking tussen Gerben van der Heide en Rudy van der Veen die als gitaarduo ´Orange´ bekend waren.
Nog steeds staat de harmonieuze samenzang en het akoestische gitaargeluid centraal bij Orange Creek.
Aangevuld met o.a. contrabas, slide-gitaar, mondharmonica en mandoline kenmerkt dit grotendeels de stijl.

Herkenbaar

De band kan goed uit de voeten op evenementen, theaters, thema-avonden en kroegen maar ook in een kleine setting, bijvoorbeeld huiskamerconcerten of op de achtergrond in een restaurant.
Dus zoekt u voor uw gelegenheid sfeervolle muziek, dan is Orange Creek de band voor u!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Orange Creek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties