0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
de Putkapel

Biografie de Putkapel

De sfeermakers van de Putkapel komen uit het Friese Sneek en zijn een 16-koppig dweilorkest. Opgericht in 1993 is dit een zeer ervaren dweilorkest.

Dweilorkesten boeken of inhuren

De naam ontleent zich aan de oprichtingsplaats, de Putpleats (Fries voor Putboerderij, vandaar de naam) en hebben een echte ‘putsound’ ontwikkelt die bekend staat als energiek met veel humor en interactie.

Orkesten en artiesten boek je simpel online

Waar dit ervaren dweilorkest ook speelt, overaal gaat het spreekwoordelijke dag eraf. Of het nu een dorpsfeest of zeilevenement in Friesland is, feest word het.
Zo kunnen ze fantastisch inspelen op dat wat het feest nodig heeft.

Bands voor feesten en bruiloften

Een mengsel van bigband en feestband met een flinke improvisatiesaus eroverheen. Net als hun ooms en vaders van de befaamde Blauhúster Dakkapel, speelt de Putkapel alles uit het hoofd en staat de setlist niet van tevoren vast.

de Putkapel boeken voor het scherpste gage

De bandleden, de jongste is 16 jaar en de oudste 44, toeren in hun rode brandweerauto het hele land door. Ook buiten Nederland is er veel belangstelling voor dit Friese orkest met boekingen in België, Duitsland en Frankrijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je de Putkapel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties