0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Spiders from Mark (David Bowie tribute)

Biografie Spiders from Mark

In het jaar dat David Bowie met zijn comeback-album ‘The next day’ de wereld verraste, deed Spiders from Mark (David Bowie tribute) een eerbetoon aan deze muzikale kameleon.

Bowie-klassiekers

Spiders from Mark boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDe als eenmalig bedoelde tribute beviel het publiek én de band echter zo goed dat een vervolg niet kon uitblijven.

Spiders from Mark bestaat uit zeer ervaren muzikanten die al veel van zich hebben laten horen in de Nederlandse muziekwereld.
De ‘Mark’ In de bandnaam verwijst naar zanger Mark Weerts die ‘the thin white duke’ zowel qua zang als performance zeer overtuigend weet neer te zetten.

jaren zeventig

De band speelt Bowie-klassiekers uit drie decennia waarbij de nadruk op het jaren zeventig werk ligt.
Vol overgave wordt het veelzijdige repertoire van het unieke pop icoon in stijl gebracht.
Kwaliteit en beleving staan zoals bij de originele artiest voorop.

Tribute band boeken voor scherpste prijs

Spiders From Mark (David Bowie tribute) staat als een huis. See for your self…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Spiders from Mark (David Bowie tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties