0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Eagles Tribute Band

Biografie The Eagles Tribute Band

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rockbands die als formatie al samen speelden met vele grootheden uit de country wereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams.

Tribute band boeken voor scherp gage

Zij spraken al over een “Hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado) en dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond.

Kwalitatief hoogstaande band

Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen-en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute-band van de Eagles op te zetten.

Optredens in binnen- en buitenland

De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis.
Meteen werd ook een CD met Eagles nummers opgenomen met als titel “Talking to the Moon” waarvan de kwaliteit gelijk het bewijs was van deze top band.

Eagles repertoire

Uiteraard kunt u tijdens een optreden van The Eagles Tribute Band alle grote hits van The Eagles verwachten zoals Hotel California, New Kid in Town, Lying Eyes, Talking to the Moon en uiteraard Desperado.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Eagles Tribute Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties