0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
BONAVOX Tribute to U2

Biografie BONAVOX – A tribute to U2

BONAVOX weet U2, één van ’s werelds bekendste en populairste bands, op een verbluffend nauwkeurige wijze neer te zetten. De U2 tribute band, opgericht in 2022, bestaat uit 4 getalenteerde muzikanten die het publiek een onvergetelijke U2-sensatie willen bezorgen. Met volle overgave verplaatsen Jef, Richard, Dirk en Gerard zich in de rollen van Bono, Edge, Adam en Larry, waarbij ze met passie, enthousiasme en kwaliteit een indrukwekkende U2-ervaring creëren.

Tribute band boeken of inhuren

Geniet van de jonge jaren van U2 met klassiekers als “I Will Follow” en “Electric Co” en zing mee met de tijdloze hits “One,” “With or Without You,” en “Sunday Bloody Sunday.” Deze band brengt een eerbetoon aan de diversiteit van U2’s muzikale reis, waarbij elk nummer met authenticiteit en kracht tot leven wordt gebracht.

Het verhaal van BONAVOX

In 1976 begint Paul Hewson zijn muzikale carrière als gitarist bij de band U2. Ondanks zijn aanvankelijke rol als gitarist, wordt Hewson, vanwege zijn unieke stemgeluid, al snel de zanger van de band. Met de bijnaam “Bono Vox”, afgeleid van het Latijnse “Bona Vox” wat “goede stem” betekent, ontwikkelt Bono zich met U2 tot één van de grootste rockbands aller tijden. In 2022 ontleent de sensationele U2 tribute BONAVOX haar naam aan het begin van Bono’s legendarische muzikale reis.

Boek je band bij Burolivemuziek.nl

BONAVOX staat voor meer dan alleen een eerbetoon; het is een meeslepende ervaring die je het gevoel geeft alsof je bij een U2-concert aanwezig bent. Laat je onderdompelen in de tijdloze klanken van U2, nagebootst met passie en vakmanschap, en beleef een muzikale reis die je nog lang bij zal blijven. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BONAVOX Tribute to U2 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie