0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Go back to the Zoo

Biografie Go back to the Zoo

Wie kent ze niet? Go Back To The Zoo, de Nederlandse Rockband gevormd in Nijmegen en inmiddels bekend tot aan Amerika. Het nummer ‘Beam me Up‘ werd gebruikt voor een reclame van Nike en ze stonden meer dan één keer in De Wereld Draait Door. Dit leidde tot een contract bij Universal.

Nederlandse Rockband

Ze stonden op Lowlands en hoofdpodium van Pinkpop, Eurosonic Noorderslag en zijn genomineerd voor Best Dutch Act bij de Dutch MTV Awards. Als dit nog niet genoeg was voor de heren, werd het nummer ‘Beam me Up‘ de track van het programma Californication. In 2013 kwam het tweede album uit en deze bereikte onze buurlanden België en Frankrijk. De promotie van het album ging gepaard met een tournee door Nederland.

Festivals en awards

De komende tijd staat voor plat spelen van festivals en werken aan het nieuwe debuutalbum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Go back to the Zoo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties