0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Boodschappers van het Algemene Nut

Biografie De Boodschappers van het Algemene Nut

Een beetje erg vreemd, maar wel heel erg lekker, dat zijn De Boodschappers Van Het Algemene Nut.
Een apart duo, gevormd door een toetsenwonder en een altijd enthousiaste zanger/performer, met opvallende uitvoeringen van klassieke rockhits.

Stoer en energiek, maar toch een klein hartje

Het is vooral de niet-plaatsgebonden zanger die de show steelt, want hij ziet er weliswaar vervaarlijk stoer en overdreven energiek uit, maar blijkt een man met én een klein hartje, én een podiumbeest eerste klas.

allround repertoire

Met het repertoire van pop/(hard)rockklassiekers tot  de mooiste levensliederen in een fijn jaren zeventig orgelsausje maken zij van elke gelegenheid een dik feest! Boodschappen doen was nog nooit zo leuk!!!

Leuke band boeken

Ideaal als tussen-act en/of als presentatie duo.
Ook avondvullend te boeken met solo-optredens van Mr. Skolnick en omlijst door DJ Viny Sur Place.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Boodschappers van het Algemene Nut boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties