0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Jukebox Allstars

Bibiografie The Jukebox Allstars

Stap binnen in de wereld van The Jukebox Allstars, waar elke show een ongekend energieke en interactieve belevenis is, vanaf het allereerste moment! Met een feest der herkenning vol muzikale hoogtepunten die je doen watertanden, een publiek dat uit volle borst meezingt en de Allstars zelf die volop genieten.

Top band inhuren of boeken?

De band, bestaande uit een dynamische mix van vijf topmuzikanten met zowel nationale als internationale faam, wordt aangevoerd door het multitalent Johnny Corsie. Samen nemen ze je mee op een reis door de complete muziekgeschiedenis, met als enige missie: het publiek van hun sokken blazen en onderdompelen in muzikaliteit zoals je nog maar zelden meemaakt!

Band boeken of inhuren bij Burolivemuziek.nl

The Jukebox Allstars spelen werkelijk ALLES, met spontaniteit en in het moment, altijd in harmonie met de vibe van hun publiek. De ‘Allstars’ maken echte verbinding en omarmen hun publiek als een ware familie. Dankzij hun uitgebreide gezamenlijke ervaring is het repertoire van The Jukebox Allstars enorm, variërend van de jaren ’60 tot de hedendaagse hits. Stilstaan is simpelweg onmogelijk!

Boek een band voor de scherpste gage

Deze fantastische band moet je gewoon zien en meemaken. Bereid je voor op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten! Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Jukebox Allstars boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie