0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
You & Me

Biografie You & Me

 Deze band is gestopt met spelen. Vind hier een andere allround coverband in hetzelfde genre.

Er zijn talloze bands, DJ’s, artiesten en entertainers, maar er zijn er slechts enkelen die alles op alles zetten om elk optreden onvergetelijk te maken!
You & Me is precies zo’n band! You & Me is al jaren een van de meest toonaangevende live-orkesten van Nederland.

Breed Repertoire

Van de nieuwste top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers, het maakt allemaal niet uit. Als geen ander kunnen zij inspelen op de wensen van hun publiek met een enorm breed repertoire. De vocale kwaliteiten van You & Me zijn zo sterk dat zelfs de meest veeleisende nummers op overtuigende wijze worden neergezet zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De beste Coverband van Nederland boeken tegen het scherpste tarief!

You & Me; Ervaring is de beste leermeester! Een uitdrukking die deze muzikanten op het lijf is geschreven!

 

 

Gerelateerde coverbands  op Burolivemuziek:

T!lt
Beethoven
La Stampa
Melrose

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je You & Me boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties