0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeffrey Kuipers

Biografie Jeffrey Kuipers

Als we praten over Jeffrey, dan praten we over een artiest die al op zeer jonge leeftijd veel ervaring op heeft gedaan. De geboren arbeiderszoon was op jonge leeftijd al een bijzonder kind. Nu, zesentwintig jaar later, is hij dat nog, al is er in die kwart eeuw een heleboel gebeurd.

Zanger boeken of inhuren

Ondertussen groeit ‘Ware liefde’ uit tot een echte kroegenhit. Zelfs in het buitenland, waaronder Spanje, Turkije en Griekenland is ‘Ware liefde’ veelvuldig te horen. Jeffrey’s agenda vult zich en er volgen diverse optredens, waaronder in juli een optreden tijdens het festival ‘Levenslied ’s-Hertogenbosch’ voor 20.000 man.

Geprezen om zijn live-optredens

Hij is een absolute topper als het gaat om een artiest die geprezen wordt om zijn live-optredens. Met z’n prachtige stem en uitstekende performance en niet in het minst door de interactie met het publiek, weet hij menigeen, zowel jong als oud te imponeren.

Jeffrey Kuipers boeken voor scherpste gage

Jeffrey’s populariteit groeit enorm. Jeffrey geniet van de waardering en voelt zich op het podium weer als een vis in het water.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Erik van Klinken
Colin Alexander
Pascal Redeker
Jeffrey Heesen
Henk Dissel

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeffrey Kuipers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties