0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Tropical

Biografie Duo Tropical

Duo Tropical speelt en zingt vrolijke en romantische muziek uit tropische landen. Wilt u een romantisch zomers liedje? Geen probleem. Dit fantastische duo kent ze allemaal.

Solisten en duo’s boeken of inhuren

Het repertoire van dit zeer professionele duo is zeer uitgebreid. Liederen over liefde en passie, in meer dan 6 talen (anderstalige liedjes, Engelstalige liedjes, Suriname, Griekenland, Liefde).

Artiesten boeken voor scherpste gage

Duo Tropical is een act van de allround en zeer ervaren professionele muzikant Roeland. Zijn acts zijn bekend in binnen- en buitenland en worden alom geprezen door klanten maar ook collega muzikanten.

Multi inzetbaar bij recepties, winkelcentra als mobiel muziek, privé feesten, thema feesten etc.

Andere acts van deze artiest zijn o.a. ZwartWit, Pretpolitie, zingende ijsbreker en Berend Botje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Tropical boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties