0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SilQ

Biografie SilQ

Zangeres Diana van Putten zong ruim 20 jaar in de Pasadena Dream band (wie kent de klassieker “He ga je mee, naar Zandvoort aan de zee nou niet?) en Soul Society tevens was ook achtergrondzangeres bij diverse bekende Nederlandse zangers en zangeressen. Hier deed zij ruime ervaring op. Pianist Ronald van Driel speelde ruim 15 jaar in een bekende jazzformatie en begeleide eveneens vele bekende zangers en zangeressen.

Breed  repertoire

SilQ heeft een breed repertoire; van jazz, pop, soul tot moderne hits… Smaakvol vertolkt op piano en zang.

Smaakvolle opbouw

SilQ kiest voor een smaakvolle opbouw van het programma. In overleg met u als opdrachtgever, doen zij er alles aan er een onvergetelijk moment van te maken.

Silq boek je tegen de scherpste prijs

Aangezien een huwelijk, borrel, afscheidsceremonie etc. doorgaans maatwerk is adviseren wij u om contact met ons op te nemen om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SilQ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties