0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
DJSAX
  • Info
  • Repertoire

Biografie DJSAX

DJSAX staat bekend om hun veelzijdigheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om een bruisend feest, een intieme bruiloft, of een grootschalig evenement, het duo past zich moeiteloos aan elk thema en publiek aan. Met een breed scala aan muziekgenres, waaronder Pop, Jazz, Deephouse, Funky House, en nog veel meer, weten ze moeiteloos de juiste sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

Onvergetelijke bruiloftsmomenten

Speciaal voor bruiloften zorgen DJ M!R en Saxofonist Dafreeze voor een betoverende en romantische sfeer. Door de nieuwste hits te combineren met live entertainment creëren ze een onvergetelijke muzikale omlijsting voor de mooiste dag van jouw leven. Ze brengen de liefde en de feeststemming samen op de dansvloer.

Duo boeken bij Burolivemuziek.nl

Een DJ met een saxofonist voegt een extra dimensie toe aan elk evenement. Terwijl de DJ een meeslepende mix van muziek verzorgt, zorgt de live saxofoon voor een onweerstaanbare en gepassioneerde klank. DJSAX weet precies hoe ze de perfecte balans kunnen vinden tussen elektronische beats en live entertainment, waardoor elk evenement een onvergetelijke muzikale ervaring wordt die nog lang in de herinnering blijft hangen.

DJ Miriam en saxofonist Peter vormen sinds 2022 het DJ-SAX duo DJSAX!. Je kunt DJSAX! boeken voor een optreden tijdens een bruiloft, stranttent, feest, evenement, bedrijfsfeest of verjaardag. Ook op podia en op festivals komt de DJ SAX set goed tot zijn recht. V.O.F. DJSAX.nl is gevestigd in ’t Zand (Noord Holland).

DJ M!R & Saxofonist Dafreeze bezorgen jou de dikste live ervaring van een DJ met Saxofonist. Maar dat niet alleen, binnen deze act schuilt ook een mc, zanger en entertainer. Dit concept heeft het tweetal al tot ver buiten de landsgrenzen gebracht!

Elk thema is bespreekbaar. Van jaren 50, 60, 70, 80 tot de zero’s.

Pop, Jazz, lounge, Deephouse, Dance, funky House, Top 40, Feest (ook NL), Disco, 80’s classics etc.

of gewoon een lekkere mix-tape met van alles wat.

Bij het laatste matchen zij op basis van vooraf besproken muziekwensen hun DJSAX set.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DJSAX boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie