0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Pé Daalemmer & Rooie Rinus

Biografie Pé Daalemmer & Rooie Rinus

Tussen 1980 en 1984 bestond dit illustere duo uit Peter de Haan en Frank den Hollander en geniet grote bekendheid in Groningen en Drenthe.

Gronings zangduo

Het duo werd bekend door straatoptredens in de stad Groningen waarbij ze, zichzelf begeleidend op een akoestische gitaar en  bekende liedjes zongen voorzien van teksten in het Gronings en Nederlands.

Bekend van zwarte Cross

Het duo was vroeger lid van de Groningse studentenvereniging Albertus Magnus en in 1980 gingen de heren samen optreden, eerstens straatoptredens in Groningen centrum en later op festivals als Zwarte Cross en Oerol op Terschelling.

Parodie

Peter en Frank stonden bekend om de parodie van hun singles. Bekende nummers werden veelal voorzien van aanstekelijke nederlandstalige en Dialect Groningse teksten.

Afscheidsconcert

Op 16 november 1984 werd een afscheidsconcert gehouden in de stadsschouwburg van Groningen en in 1990 volgde een reünieconcert.
Maar in 1988 startten ze met Alina Kiers een trio, De Bende van Baflo Bill wat later gevolgd werd door Voorheen de Bende

Gronings zangduo boeken

Het bekendste nummer van Pé Daalemmer & Rooie Rinus is het nummer “Hoornseplas” maar tal van andere bekende nummers zijn een groot succes geworden.

Optreden doen de heren nog steeds en iedere aanvraag word afzonderlijk bekeken. Maar 1 ding is zeker; in de provincie Groningen en Drenthe is succes verzekerd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pé Daalemmer & Rooie Rinus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie