0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Otto Lagerfett

Biografie Otto Lagerfett

Otto Lagerfett is de grootste Schlager König van dit moment. Overal in Duitsland herkent word hij herkent en geen schlagerfest is meer veilig voor hem.

Schlager en oktoberfest zangers boeken of inhuren

Wat kan je verwachten van een optreden van Otto? Hij gaat altijd in stijl naar elk optreden, hij kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl Lagerfeld (de bekende Duitse designer).

Schlagerzanger boeken voor scherpste gage

Onze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten.

Otto Lagerfett boeken of inhuren

Hits zoals: Ein Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana, Griechesche Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live gesungen!

Andere Schlager artiesten zijn o.a;
Thorsten von Lippe Biesterfeld
Richtig Rex
Otto Orgel
Ein Prosit

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Otto Lagerfett boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties