0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lytse Hille

Biografie Lytse Hille

Hille de Vries (Lytse Hille) wordt geboren op 6 april 1975 te Leeuwarden en woont in Kollum.
De kleine grote Fries met het gezellige stemgeluid en sfeermaker.

Friese feestzanger

Op familiefeestjes en bruiloften valt Hille op een gegeven ogenblik op en wordt dan ook elke keer gevraagd om even een liedje te zingen waarop Hille altijd positief reageerde met “oke”.
Op 9 jarige leeftijd kocht Hille een accordeon die hij zelf grotendeels bij mekaar had gespaard, want dat vond hij geweldig.

Lytse Hille boeken of inhuren

Zijn oom Ale had ook een en nam hem altijd mee op verjaardagspartijtjes e.d. Dit was altijd gezellig dus moest Hille ook een. Noten lezen kan Hille niet maar het spelen ging hem goed af.

Nederlandstalige zanger boeken

Op 01 oktober 1999 neemt Hille het cafè “de Heidehoeke” over van zanger en vriend Tjeerd Henstra. Hille tapt bier en zingt in de weekenden voor zijn klanten wat door zijn klanten erg wordt gewaardeerd. De mensen kwamen van heinde verre om de gezelligheid mee te maken.

bekende zangers voor scherpste gage boeken

Maar het zingen gaat steeds beter en word steeds drukker dus neemt Hille op 1 april 2006 het besluit om zijn cafè te verkopen en zich volledig te storten in de muziek.
Waarvan hij tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heeft. Maart 2016 vierde Hille zijn 10 jarige jubileum in een bomvolle tent in Drachten.

Meer Friese artiesten?
Tim Douwsma
Zware Jongens
Appie (Frans Bauer) Scheer
Jelle B

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lytse Hille boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties