0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tiroler Mander

Biografie Tiroler Mander

De mannen achter Tiroler Mander zijn Thomas, Martin,Benni und Stefan! Allemaal met dezelfde gedachtegang en plezier in muziek. Samen met hun kom je in het geweldige Tiroler land.

Tiroler Mander

Thomas, Martin, Benni en Stefan garanderen pure geweldige entertainment en sfeer. Voor de liefde voor muziek en het verlangen om humor en een goed humeur te verspreiden, besloten de vier vrienden in het begin van 2010 hun feestband op te zetten . Na veel intensieve repetities werden de eerste optredens mei 2010 reeds voltooid. Na dit een groot succes en werden zij veel geboekt door heel Nederland.

Hits

Volksmusik for President
Zum verliabt sein braucht ma koa Facebook
Hoamatwind I bin koa Mozart
Rosen in deinem Haar
Mit´n Traktor nach Italien

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tiroler Mander boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties