0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Erwin Nyhoff

Biografie Erwin Nyhoff

We kennen Erwin Nyhoff allemaal van The prodigal Sons waar hij mede band lid was van de Nederlandse muziekgroep die actief was tussen 1991 en 1996.

Nyhoffs successen

Een groot talent leek onderwater te gegaan. Al een tijd hoorde we niks meer van hem. Maar Plotseling duikt zijn naam weer op als soloartiest. Met al zijn mooie successen en ervaringen in de muziek wereld kon hij toch niet zomaar weg zijn!? Nyhoff speelt in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette en wordt tot twee keer toe uitgenodigd op het Amerikaanse South by Southwest-festival in Austin, Texas. Hij krabbelt weer boven en we horen dankzij weer wat meer bekendheid via onder andere zijn optredens bij TVOH en dat smaakt naar meer!

Rockin’ bij TVOH

Het monstersucces van The Voice of Holland brengt hem opnieuw langs alle plekken in Nederland. Hij blijft als solo-artiest (met slechts een gitaar) optreden in cafés, op bruiloften en bij feesten met piepkleine podia heeft hij inmiddels oneindig veel ervaring opgedaan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Erwin Nyhoff boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties