0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Priceless

Biografie Priceless

Priceless is Jackie Osei. Een rapper uit Den Haag die sinds 2014 grote populariteit geniet met zijn rapformatie Strictly FamilyBusiness (SFB). Met de EPReset The Levelsmaakte de Nederlandse Urban industrie kennis met zijn sound.

Urban artiesten boeken of inhuren

In 2017 kwam het groepsproject 77 Nachten uit waar Jackie een groot aandeel in had. Hij zit hierin o.a. met Frenna.  Na dit project heeft hij samenwerkingen gehad met Jonna Fraser, Ronnie Flex, Idaly, Murda en vele anderen.

Boek Priceless voor scherpste gage

Op het album Francis van Frenna hebben zij samen detrack ‘Freak in the Weekend’ opgenomen, die al snel door de clubs werd opgepakt. Op dit moment is hij  bezig aan zijn solo project. Zijn debuutsingle ‘Rompe’ stond wekenlang op #1 in de charts.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Priceless boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties